Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Palma
Data: 27/11/16 14:48
Ajuda! Urgent!
Hola,
tinc un problema, hi ha un noi que m'agrada desde fa molt temps i ara que anem junts a classe doncs vec que em mira a vegades i que riu quan faig broma i doncs no sé que pensar perque també em va dir una amiga que li havia preguntat: Si ara et digues que li moles que diries? I ell es va quedar parat i li va dir bueno ns ns...i nosé, estic una mica perduda. La veritat es que mai parlem a classe i m'agradaria molt començar a parlar amb ell perquè fa temps vam sortir i només parlavem per whatsapp.
El divendres li vaig enviar un whatsapp i li vaig dir si podia parlar amb mi perquè m'aborria i avui es diumenge i no m'ha contestat i dubto molt que ho faci peró no està enfadat amb mi ni res així que no ho entenc, demà potser li dic: ei com es que no em vas contestar, aver que diu, nosé si seré capaç...sóc molt vergonyosa...
Què en penseu? Què hauria de fer? Si us trobessiu en la meva situació com començarieu a parlar amb ell?
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 28/12/2016 09:32

Hola Anònima!

Primer, moltes gràcies per escriure'ns i confiar en el consultori! :)

Pots provar de tornar a contactar ambe ll amb aquesta ecusa però si veus que no et diu res... ja t'està responent encara que no sigui per missatge.

De vegades, quan algú no ens diu res, ja ens està dient moltes coses...

Una abraçada!


--

eLena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: