Logotip de Adolescents.cat
BillieLynch
BillieLynch
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 26/11/16 19:54
No se que fer...
Hola!
Gràcies per llegir-me

Tinc un problema. Estic de lio amb una noia i ens agradem molt, el problema es que jo no vull sortir amb ella de moment, però crec que ella vol que li demani i no se que fer. Jo no la vull perdre però no estic preparat per tenir una relació estable i de moment estic molt bé amb el que tenim, però em fa por que si ella vol alguna cosa més i jo no li demano s'acabi cansant de mi i em deixi penjat.

Em farieu un favor responent-me,
Gràcies per l'ajuda!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 28/12/2016 09:22

Hola Billie!

Gràcies per preguntar-nos! Agraïm moltíssim les vostres consultes!

T'has plantejat que el que teniu ara ja pot ser una relació? I, si li demanes per sortir, per què ha de significar que sigui una relació estable?

Les relacions es van construint dia a dia... i evolucionen a seguir o a no seguir... però si li demanes per sortir no adquireixes un compromís per a tota la vida, adquireixes un compromís dia a dia...

Una abraçada!

--

eLena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: