Logotip de Adolescents.cat
gonguita
gonguita
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 25/11/16 23:50
No ho aguanto mes!
Bona nit adolescents,
Ja des d'estiu la meva relació amb els meus pares ha estat tensa tirant a dolenta. Ells sempre m'han exigit molt en els estudis, perque ells venien de families no tan acomodades com la meva i per això volen que aprofiti al màxim tots els recursos que m'ofereixen. Això es una cosa que els hi valoro molt, sempre he estat molt estudiosa i responsable, pero mai veuen el meu esforç. Sempre es queixen de que agafar el batxillerat cientific no era una bona opció i que havia d'estudiar dret com ells. I el pitjor de tot es que mai em veig recompensada per les notes. Ja se que treure bones notes és el meu deure, però tot i així no confíen en mi. Sempre han d'estar rere meu i cada vegada que vull sortir de festa em monten un escàndol per que em vinguin a buscar i coses per l'estil, quan ells saben perfectament que a les meves amigues les deixen, que mai torno sola i que sempre hi han nois presents (per evitar assalts a noies o així).

El que vull dir amb tot això es que jo ja no puc aguantar més les seves merdes i que em tinguin tan poca confiança o que creguin que no sóc responsable. Gairabé tinc 18 anys i no puc passar-me tota la meva vida agafada de la seva mà. O sigui, es que de veritat que em sento ofegada, i res em vindría més de gust que agafar un billet de bus impirarme al meu poble i escaparme d'ells perque la meva vida s'ha tornat una pressó. Que puc fer?!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/12/2016 19:24

Hola!

Estàs molt enfadada, no? 

Per què no els fas saber les teves sensacions? Potser ells no són conscients d'aquest malestar o no saben com ajudar-te. Parla amb ells i diga'ls què n'esperes, és a dir, com t'agradaria que actuessin. Escolta també com se senten ells i intenteu arribar a petits pactes. 

Sé que potser és una situació incòmode, però parlar-ne us ajudarà a millorar la confiança, ja veuràs!

Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: