Logotip de Adolescents.cat
Sife01
Sife01
Any: 2002
Comarca: Segarra
Data: 25/11/16 19:09
Un emboliic
Creec que magradaa el meu millor amic. Ell de festa em va dir que li agradava pro havia begut i es pensava que no ho havia sentit o no men enrrecordaria. No se que fer ja que no se si encara li agrado, ja que li vaig donar indirectes de que en aquell moment volia que siguessim amics. I a jo em mata tot aixo pro no vull trencar la nostra amistat per aixo. Creieu que mi puc liar sense que sorgin els sentiments? O sino, algun consell per ajudarme a oblidarlo?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/12/2016 19:18

Hola!


A veure si ho he entès bé: ell et va dir que li agradaves, a tu també t'agrada i ara vols embolicar-te amb ell sense que apareguin els sentiments? De veritat creus que seria possible?

Potser abans de llençar-te hauràs de tirar-li algunes indirectes, que ell s'adoni que tu també tens interès en ell.... a veure si et segueix el joc! 

Si llavors veus que ell realment ha passat pàgina i que no vol una relació de parella amb tu... serà moment de plantejar-te oblidar-lo. 

Com ho veus?


Una abraçada!

Laia Sala


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: