Logotip de Adolescents.cat
eppp
eppp
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 23/11/16 12:32
Tinc massa cintura i tinc unes cames massa groses!
Hola,

Tinc complexe amb la meva cintura i amb les meves cames. M'he passat tot l'estiu fent excercicis per no tenir tanta cintura o tenir unes cames menys groses però no ha fet efecte. Em podrieu dir alguns excercicis o fer alguna cosa per no tenir tanta cintura, ni tenir les cames que tinc?

Moltes gràcies
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 24/11/2016 14:20
Bon dia guapa!
Gràcies per escriure al consultori.
La veritat és que em sap greu tota l’energia que hi has dedicat perquè malauradament no podem modelar com volem el nostre cos… ens agradi o no som com som i això és així per la nostra predisposició genètica.
Sota tenim ossos que marquen la forma del nostre cos, i si, podem tonificar parts del cos fent exercici així però no deixar de tenir la forma de cos que tenim.
A vegades l’esforç més gran és poder entendre això i entendre que ens em d’acceptar tal i com som i deixar de lluitar per ser perfectes…
Espero que et serveixi.
Una abraçada!
Carlota López Ballestar
Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: