Logotip de Adolescents.cat
aylita
aylita
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 22/11/16 13:34
No se que fer...
Hola, necessito ajuda urgent!

Us comento la situació; fa cosa de dos mesos que m'he donat conte que m'agrada un noi, vale fins aqui tot bé... Però aquest noi dona la casualitat que es el ''malote'' de la classe... També tot bé...
El que pasa es que m'agradaria tenir algo amb ell, però no li vull dir perque tinc por de que s'en rigui de mi, de que despres de dir-li passi de mi o que li expliqui a tot el curs.

A més a més tinc la ''sort'' de que es el meu veí, i cada cop que vaig a llençar la brosa m'el trobo.

No se que fer... Ja he demanat concell a les meves amigues pero em diuen: Llençat!! No tinguis por!!... CLAR COM ES TAN FAÇIL!!!!!

Siusplau necesito que em digeu que puc fer, sou la meva ultima opció...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/12/2016 19:07

Hola!


I si proves abans de tirar-li algunes indirectes? per què no intentes mantenir-hi algun tipus de relació més propera i després veure si et segueix el joc, si també està interessat en tu, si es posa nerviós... així potser tindràs més dades per valorar si et declares directament o no. Com ho veus?


Una abraçada!

Laia Sala

PD: ara són bons dies per obrir alguna conversa de whatsapp ;)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: