Logotip de Adolescents.cat
anii_2002
anii_2002
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 21/11/16 00:23
Ajuda
Hola adolescents!
La cosa es aqueta: fa uns 5 mesos aproximadament vaig conèixer un noi super simpàtic i vam començar a parlar. Li vaig agafar moltíssima confiança i ell a mi i estavem genial fins fa poc que em vaig adonar que m'agrada, o això crec... La cosa és que no sé si el sentiment és mutuu o no, ja que, cada cop que quedem es mostra molt carinyós amb mi i té detalls molt macos que, amb altres noies no té. Hi ha alguna forma de saber si m'agrada i si li agrado amb claredat??

Petons!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 27/12/2016 17:57

Hola Ani, 


Quina història més bonica! Ens encanta conèixer aquest tipus d'històries entre amics!

Doncs sí que hi ha una manera de saber si li agrades: preguntant-li directament! Només ell sap què sents i és l'única forma de saber-ho del cert. Però també pots fer-ho per una altra via: a través de les indirectes. Tira-li algunes indirectes, deixa-li anar alguns comentaris sobre el que t'agrada d'ell, com et fa sentir.... a veure si així et segueix el fil o no. Potser podràs veure si té interès en tu més enllà de l'amistat...


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: