Logotip de Adolescents.cat

Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 20/11/16 20:38
HERPEEES!!!
Holaaa!! Tinc 14 anys i desde molt petita que sempre em surten herpes al llavi o a sota el nas... Desde fa 9 mesos que em poso una crema protectora que em serveix bastant però sempre me n'acaben sortint... i es una merda perquè fa mal i ho odio... Alguns diuen q es pel fred, altres pel sol, o perquè he de menjar més fruita... Es cert?? Que hauria de menjar o hi ha algun anticonceptiu perquè no en surtin o no té solució?😓
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 24/11/2016 13:01
Hola guapa!
Em sap molt de greu no poder donar-te una resposta però això s’escapa del meu coneixement. Això li has de preguntar a un metge que és el especialista amb aquestes coses.
Ho sento.
Carlota López Ballestar
Psicòloga
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: