Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 2001
Comarca: Alt Penedès
Data: 20/11/16 17:38
No se que fer...
La meva millor amiga es la més popu de classe llavors sempre la segueixo i tot… l’altre dia em van renyar a classe i em van ficar una lleu i els meus pares sempre em diuen que es una mala influència per mi i que fassi noves amigues però es que l’estimo molt i sempre em fa riure. Som millors amigues des de petites i tenim moltes coses en comú
No se que fer deixar l’amistat i fer noves amigues o seguir sen millors amigues
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 22/12/2016 12:00

Hola!


Les amistats no haurien de ser exclusives. Com qualsevol relació, és molt sa que s'enriqueixi amb altres relacions. És a dir, que és molt bo per la relació que tinguem altres entorns i altres amistats, així podem compartir les experiències que tenim per separat. Has de tenir en compte que, encara que facis nous amics, no vol dir que deixis de ser amiga d'ella. Si ets una persona influenciable és important que tinguis diferents grups o amigues, perquè això et dóna una visió més àmplia de la situació. 


Deixa't anar i relaciona't amb altres persones ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: