Logotip de Adolescents.cat
anoiram
anoiram
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 18/11/16 14:36
És bo o dolent beure llet de vaca?
No sé si em convindria deixar-la. Què m'aconselleu?
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 20/11/2016 13:52

Hola Anoiram!

A no ser que tinguis una intolerància diagnosticada per un metge o bé que et faci mal la panxa després de prendre'n, el nostre consell és que no deixis de beure llet. Els especialistes recomanen que cada dia hem de prendre entre dues i tres racions de làctics (llet i derivats), així que pots beure llet sense preocupar-te. 

Suposo que ens ho consultes perquè has sentit a persones que diuen que la llet de vaca no és saludable o que som l'únic animal que bevem llet d'adults, però la veritat és que els metges i especialistes diuen que podem beure llet tranquil·lament i de fet és molt recomanable en època de creixement perquè ajuda a que els ossos tinguin calci i siguin més resistents.

Una abraçada!

Laura Medrano Puigdollers
Psicòloga
ww.acab.org

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: