Logotip de Adolescents.cat
01234567899876543210
01234567899876543210
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 17/11/16 14:44
Que faig?
Tinc un dubte, he tallat amb el meu novio i no se que fer, perquè vol que quedem i vol que li expliqui perquè he cambiat, i també vol que li demani perdo, pero m'ha dit que un simple perdo no li val, i no se com dir-li que ho sento, i tinc molta vergonya, ja que es la primera vegada que quedem, ens vam conèixer fa casi 1 any, per Internet el dia 22/11/2015 i mai ens hem vist, i volem quedar. Pero el te 5 anys mes que jo, pero l'edat importa ? Els meus pares no saben que surto amb ell, perquè si no hem cauria la del pel. I no se com demanar-li perdo, espero que m'ajudeu, i m'ha dit que si no cambio que quan quedem em dirà que m'ovlidi d'ell, i jo no vull això, se que l'he fallat moltes vegades, pero no vull olvidarme d'ell. Espero que m'ajudeu, i em digueu com puc demanar-li perdo, sense un simple perdo. Gràcies!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/12/2016 16:51

Hola

Gràcies per confiar en nosaltres i explicar-nos la teva situació.

Però no entenem una cosa: si has tallat amb ell després de més d'un any de relació i mai veure-us en persona... per què voldries quedar amb ell en persona ara?

Tu has de fer el que tu realment vulguis i si sents que no li has de demanar perdó per res o que no ho vols fer dela manera que ell t'exigeix, no cal que ho facis...

Cuida't a tu i posa't com a protagonista de la teva vida!

Una abraçada!

--

eLena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: