Logotip de Adolescents.cat
marina99xyz
marina99xyz
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 16/11/16 21:25
No se com dir-li que necessito espai

Hola!
Fa tres mesos que estic sortint amb un noi i em fa molt feliç, estic molt enamorada d'ell i me l'estimo molt. El cas es que no se com dir-li que necessito una mica d'espai i temps personal. Ell sempre diu que necessita veure'm, que em troba a faltar, i reconeix que li costa aguantar tan sols un parell de dies sense veure'm. Per això quan no puc quedar amb ell perquè tinc altres coses a fer, em sento malament i acabo quedant amb ell i deixant les altres coses per fer. Molt sovint he deixat de fer esport, de quedar amb les meves amigues, i a vegades fins i tot d'estudiar per estar amb ell.
Es un noi excel•lent, se que val la pena, em tracta fenomenal i no voldria deixar la relacio amb ell, nomes vull demanar-li de manera subtil una mica d'espai personal, pero no se com fer-ho i crec que realment necessito ajuda, perque si no ho faig la relacio m'acabara angoixant i en surtirem perjudiciats els dos.
Moltes gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/12/2016 16:48

Hola marina99xyz!

Gràcies per confiar en nosaltres!

Possiblement si li dius tot això que ens has dit a nosaltres t'entendrà perfectament.

Pensa que és molt important que confiïs en ell per explicar-li aquest tipus de coses... i a més, pel que dius, el risc és que ell estigui creant una relació de dependència emocional i llavors ja no és una relació saludable, per tant, abans de que aneu a més, explica-li tot el que m'has dit aquí i així trobareu la manera d'estar junts però que tu tinguis espai personal (que és molt important perquè una relació de parella tiri endavant)

Una abraçada!

--

eLena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: