Logotip de Adolescents.cat
XCE
XCE
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 16/11/16 19:41
AJUDA
Hola, tinc 15 anys!!!
Em preocupen aquests problemes:

-Soc molt timida, no sé relacionar-me. En que confiar nomes tinc 2 persones. Em preocupa molt això, sobretot del cara al futur.( ja se que no cal tenir 9 amigues, però alguna més si)

-No tinc cap afició en concreta( esport). Fa anys enrere vaig fer patinatge, natació, molt poc de gimnàs, i ballar. Fa 3 tres anys que muntava a caball. I ara no se que fer d' esport. (la meva familia diuen que m' aniria be fer algun esport ja que em passo moltes hores tancada a casa i necessito distreure'm (tenen raó)).M' agrada molt llegir i escriure.

Amb la familia tot molt bé, perfecte. El que em preocupa mes es que no tingui ''bones amigues '' en qui poder confiar. Algunes se'n riuen de mi perquè sempe dic que si. ( em considero molt bona nena)
A la classe hi bones nenes, i no tan bones, evidentment. Però no acabo de confiar del tot.

-Cap noi es fixa en mi (encara que no li agradi, que fossim amics almenys) A mi no m'agrada ningú de moment.
Casibe tots els nois que conec se'n riuen de mi.

I a part d'aixó vaig molt atabalada amb els examans i deures, i tot se'm ajunta.(trec be, algun notable i algun insuficient., em costa una mica) Em procupo molt cada dia dono voltes.

Que puc fer perquè no sigui tan timida?(de veritat soc molt oberta, però nose pk soc timida)I I amb els esports? i Per que no m'atabali tant amb els deures i examens? I perquè algun noi es fixi en mi?

Gràcies! Continueu així!!! Feu molt bona feinaa!
Petons!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: