Logotip de Adolescents.cat
Petitadesconeguda
Petitadesconeguda
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 13/11/16 01:07
Estic farta de ser el segon plat!
Fa poc vaig coneixer a un noi i a la mateixa vegada que el vaig coneixer jo, el va coneixer una altre noia (per whatsapp) el cas es que el noi aquest m'esta començant a agradar, i ell tontejava amb la noia aquesta, pero la noia tonteja amb molts mes tiu, el noi es va enterar de que tontejava amb mes i des de que es va enterar nomes parla amb mi. Fem trucades els tres i ells dos sempre tontejen i jo em sento com el segon plat.
No se si m'he explicat.
Gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/12/2016 12:04

Hola petitadesconeguda, 


T'has explicat perfectament i no és gens agradable sentir-se així. Ja saps que nosaltres no podem donar consells, les decisions les ha de prendre la pròpia persona. Tu has de decidir si vols continuar aquesta relació i veure el tonteig que tenen ells dos, o bé prefereixes allunyar-te una mica i començar a passar pàgina. Totes dues decisions et faran mal, però has de buscar quina et farà sentir millor i més respectada com a persona. 


Una abraçada! 

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: