Logotip de Adolescents.cat
Anònima👅
Anònima👅
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 10/11/16 22:37
M'agrada un noi i no sé què fer!!
Hola!

A mi m'agrada una noi que té la mateixa edat que jo, 13 anys i parlem per whatsapp des de fa més o menys un any i som com molt amics, anem en instituts diferents, quan el veig només és hola o adéu i em comença a agradar però em sembla que no li agrado. Alguna vegada he provat de llançar-li alguna indirecta però sóc massa tímida i no sé si ho ha notat, fins i tot a vegades somio com seria el meu primer petó amb ell...
No sé què fer!!
Ajudaa!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/12/2016 13:19

Hola Anònima,


De moment sembla que tot va per bon camí, no? Parleu sovint per whatsapp, comenceu a saludar-vos pel carrer... potser ara ja podrieu intentar quedar alguna estona cara a cara. Com ho veus? Fes-li la proposat a veure com reacciona.... Algunes relacions es van construint poc a poc i també són igual de fantàstiques, perquè això us dóna molta informació per saber com és l'altra persona. 

No tinguis pressa i disfruta d'aquesta sensació. Deixa que les coses evolucionin al vostre ritme... I si notes que no segueix les indirectes, potser hauràs de ser una mica més evident ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: