Logotip de Adolescents.cat
i1218
i1218
Any: 2003
Comarca: Tarragonès
Data: 10/11/16 20:24
L'ESTIMO PERÒ ELL A MI NO HO SE!
Hola!

M'agrada un nen del meu curs, ell fa unes quantes setmanes em va demanar lio i li vaig dir que si, allí va ser quan ens vam començar a agradar. Em va dir que em demanaria sortir la nit de Halloween quan ens liesim per primer cop, però ell va passar de quedar perquè deia que no tenia ganes de baixar, no per mi si no perque no volia veure a altres persones. Fa una setmana que em vaig enterar de que ja no li agradava, li vaig preguntar si era veritat i em va dir que ell encara m'estimava una mica però que passaba de sortir amb noies. Ara crec que ja no li agrado, que puc fer?

Moltissimes gracies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/12/2016 13:14

Hola!


Doncs si ell és tan indecís i tan poc respectuós pels teus sentiments... potser el millor és oblidar-lo, no creus? De veritat voldries tenir una relació de parella amb una persona que canvia d'opinió tan ràpid? No creus que estaries tota l'estona amb la por a dins per si de cop canvien els seus sentiments?


Posa distància i centra't en tu i en les persones que tens al voltant. Passa-t'ho bé i busca coses que et diverteixin. És el teu moment! 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: