Logotip de Adolescents.cat
lola2
lola2
Any: 2002
Comarca: Andorra la Vella
Data: 10/11/16 18:19
Fa temps que us estic escrivin, necesito ajuda ara mes que mai!!
Hola, necesito ajuda;
Hi ha un nen a la meva classe que molt guapo i super majo i no nomes u dic jo. Ell es popular i jo no, ami m'atrau fisicament pero tampoc vull una relació seriosa amb ell perque no crec que ell sigui el tipo de persona indicada. Per mi seria mes un lio, desde fa una setmana, el dilluns passat amb va agafar per la cintura i amb va aixecar sobre seu, aquest dies a classe esta tontejan amb mi, i amb toca la cara, amb possa el braç a l'ombro... Hi ha una nena a la meva classe que te novio i amb va dien que tontejem molt jo i el nen, es posa gelosa... el tema es que avui ma dit d'anar a solas a un lloc i estava la nena davant i diu; sisi va anem.... i nose ara la nena amb xupa molt al cul perque jo no vagi amb ell ni res. Les meves amigues amb diuen que ell es el que tonteja mes amb mi, ja que es ell qui amb persegueix, etc.. no l'obrire pel whatssapp perque potser no li agrado, u potser es el tipic que va de tia amb tia tontejant per ilusionarlas nouse que faries???? jo no estic colada per ell pero matrau.
Moltissimes gracies!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/12/2016 13:10

Hola Lola, 


A veure si ho he entès bé: tots dos esteu tontejant, us ho passeu bé i cap dels dos té un compromís amb una altra persona. On hi ha el problema?

Disfruta d'aquesta experiència i ja veurem com evoluciona... a vegades ho volem controlar molt tot i no es pot ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: