Logotip de Adolescents.cat
noidepoble
noidepoble
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 09/11/16 23:05
És Urgent! Vull ajudar a un amic!
Hola!
Jo faig 3r d'ESO. A 1r, va arribar un nen nou al poble, molt bon noi. Jo, ja tenia el meu grupet d'amics habituals, i a mi i a dos amics més ens va caure molt bé aquest nen nou. (li firem Fulgen per no desbetllar la persona). En Fulgen, era i encara és molt bon jan. Fulgen, va començar a venir amb nosaltres i ens vam fer amics. Al cap d'uns mesos, un dels del grup, és va posar en contra de Fulgen, i tothom el va seguir. Aleshores, Fulgen, es va sentir una mica sol, i per a no veure's afectat per la solitud, va anar a buscar algú amb qui fer amistat. Aquí és on entren (Jack i Max per no desbetllar personalitats). Aquests dos, el van fer amics d'en Fulgen per aprofitar-se d'ell. Max i Jack, empreñen molt a en Fulgen, i no el deixen mai en pau. Fulgen, no s'adona del que li estàn fent, o al menys no és vol adonar-se'n. Ara, a mi em sap molt greu el que ens deixesim de parlar,ja que ara en Fulgen gràcies a en Jack i Max, està anat per mal camí, ja que ell i la seva família són gent molt correcta i molt bona gent. En Fulgen, ha començat a beure i a fumar,
Jo el que hos voldria demanar, és que em diguessiu de quina manera, jo i dos amics més, li podem fer entendre el que li està passant ja que ens sap molt greu tot!
Gràcies Adolescents! Espero la vostra contesta!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/12/2016 12:38

Hola noidepoble, 


És d'admirar la vostra preocupació! Doncs la veritat, sempre que hi hagi un amic que us preocupi, el que heu de fer és donar-li suport

Estigueu al seu costat, demaneu-li com està, proposeu-li per quedar... que ell vegi que és important i que us preocupeu per ell. Així se sentirà millor i potser algun dia preferirà sortir amb vosaltres que amb els altres amics. Evidentment, la decisió és seva, però si se sent acompanyat... serà més fàcil veure quines persones el fan sentir millor ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: