Logotip de Adolescents.cat

Any: 1980
Comarca: Gironès
Data: 08/11/16 22:34
era o es
hols, ja no se que pensar, ja no se si continua sent la meva millor amiga o no, no se si va ser algo passatger un algo perque no ens quedessim soles.

tot va començar quan totes dues feiem 1r de batx i anavem a la mateixa classe, en un principi no ens vam fer gaire peró quan va anar passant el temps casi ens vam fer inseparables i a teatre, vam fer una de les millor obres: Incendis, que ens va unir molt, totes dues vam aprendre el valor de l'amistat i... l'any seguent ens van canviar de classe i ja no anavem amb els matixos que l'any anterior peró totes dues cotinuavem juntes i inseparables, ens ho explicavem tot pero... el dia del seu cumple (18) s'ho va passar molt malament pk la gent no li feia cas i semblava un salvame, tots borratxos i fu**ant tots entre tots (si una orgia al 100%) i jo vai estar amb ella tota l'estona i li vai estar fent costat. A partir d'aquell moment ens vam considerar millors amigues i erem com germanes pero, tot ha canviat aquest any, jo he repetit 2n de BATX i ella a marxat a estudiar fora. i hem començat a tenir problemes:

1.Em va prometre que jo aniria al seu pis peró encara no hi he anat i uns altres amics de l'insti si, i l'excusa esque ells dos son com un i nomes em deixen convidar a dos persones i clar a tu no t'he pogut convidar pk no els volia separar.
2.si vaixo a casa t'aviso. descobreixo per l'snap que ha vaixat i que ha quedat amb els mateixos que va convidar a casa, l'excusa ha sigut molt improvitzat
3. Ei per BRK quedem cada dia. tia ddivendres no puc que tinc una festa de l'uni. DIssabte, ai havia quedat amb tu?? ni me'n recordava em sap greu ja he quedat. (amb els mateixos 2 i a sobre me la trovo i no em saluda)
4. finalment un dia surtim les dues (i altre gent) coneixem a 2 nois super majos un em recorda a un gran amic el qual estic enfadada i a ella li cau fatal. el noi aquest em demana pk estic enfadada amb aquest meu amic, no vai poder respondre ella va respondre per mi: son com gat i gos i tenen una relació AMOR-ODIO toti que ella no veu que es un imbècil i un flipat de la vida (realment se que ho es peró em cau super be pk també es molt comprensiu i amable)
5. amb els 2 nois que vam coneixre hem fet un grup de WHTPP i ella ha estat fent SPAM del seu canal de YOUTUBE ja que es YOUTUBER. un dells fa una broma diguent que jo hauria de fer una peli sobre l'historia d'un globus i com fer-lo aguantar 2 mesos (no se com pero un globus em va aguantar aixó hahah) la resposta directa d'ella: EII estem parlant den HENRI no del teu Globus. (...) perdona eh peró si nosaltres ho fem avans ens haura de pagar els drets. (...) tenir un CANAl i ser YOUTUBER es ven diferent que u sapigues.

no se que pensar peró crec que la meva amistat amb aquesta nena esta siguent una merda i crec ke ha canviat molt que ja no es qui hera.

he intentat parlar amb ella peró no se com s'ho fa que em fa sentir devil i malament i la perdono

sisplau ejuda
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/12/2016 10:33

Hola!

No ens dius com et dius i ens expliques una història una mica embolicada. Però entenem que estàs decepcionada de la teva amiga i sembla que no pots parlar amb ella...

I si li escrius i li dius tot el que li vols dir amb una carta? i la carta li pots donar i quedar-te amb ella mentre la llegeix. I així, després podeu parlar.

Et semblaria una bona idea?

Una abraçada i moltes gràcies per la confiança.

Sabem que les situacions difícils amb les amigues són molt doloroses i esperem que et puguem ajudar.

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: