Logotip de Adolescents.cat
Faith
Faith
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 07/11/16 20:16
Canvi de xip
Hola! M'agradaria demanar-vos ajuda amb un tema molt important per a mi.
Ja fa temps que porto donant-li voltes, i no hi ha manera: no aconsegueixo fer un canvi de xip. M'explico: sóc una persona que s'altera fàcilment per tot i amb molt de nervi, i a la mínima que una cosa no m'agrada em reboto, encara que no vulgui, i això fa molt difícil que em posi a la pell dels altres. Però el pitjor és que quan ja se m'ha passat la ''rabieta'' ho veig tot molt clar i em sento fatal. Fa molt de temps que busco remei a aquesta actitud, ja sigui buscant solucions per internet com parlant-ho amb gent del meu entorn, ja que és algo que em perjudica molt al dia a dia i, tot i que en sóc conscient i intento remeiar-ho, no en sóc capaç. Sí, cadascú és com és i això no es pot canviar, però m'agradaria poder evitar aquestes males conductes. Em podríeu donar consells que creguéssiu que em podrien ajudar? Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 25/11/2016 07:41

Hola Faith!

Gràcies per contactar amb nosaltres i escriure'ns a través del consultori!

Cadascú és com és però sí que es pot canviar. Tot depèn de la motivació i de les ganes de fer canvis que tinguis. Si veus que et resulta molt complicat, parla-ho amb els teus pares i prova de que et portin amb una psicòloga que t'ajudarà a trobar aquelles eines que et permetran expressar-te millor.

Sovint és molt millor demanar ajuda quan es veu que a nivell individual no s'aconsegueix el canvi.

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: