Logotip de Adolescents.cat
mariionaa
mariionaa
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 05/11/16 11:01
Estic molt perduda i no ser que fer
Hola, fa un temps vaig conèixer un noi mes gran que jo i vaig quedar amb ell, em vaig sentir molt bé amb ell i m'agrada molt la seva forma de ser, el problema es que jo soc massa insegura i tinc molta por del que pensin els demes. Fa tems que no ens veiem i molts cops en diu de quedar i jo sempre trobo alguna excusa per no fer-ho. El problema es que durant la setmana tinc moltes ganes de quedar pero quan l'estic apunt d'obrir-lo pel whats per dir-li em dona un bajon i llavors ja no vull.
Es normal aixo? Que puc fer?
Moltes gracies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 23/11/2016 17:55

Hola Mariona, 


És possible que sentis que encara no estàs preparada per tenir una relació? A vegades passa! Ens pot agradar una persona, però potser sentim que no és el moment d'iniciar una relació. És totalment normal. No pateixis perquè tu mateixa ja notaràs quan serà el moment adequat per tu. 

Una opció és anar més a poc a poc, parlar per whatsapp o quedar amb altres amics, o quedar poca estona... potser així aniràs veient si estàs còmode amb aquesta situació o no. 

Una cosa molt important: segueix la teva intuició!


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: