Logotip de Adolescents.cat
marinsssdafuq
marinsssdafuq
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 04/11/16 08:58
Autoestima 0
Hola...
Bé, no sé de segur si ficar aixo al apartat de psicologia o de sexualitat, perque es un tema que té a veure amb les dues coses...
El tema és que no em trobo bé amb el meu cos, tinc estries, celulitis i em sobren uns quants quilos.
I em fa por que si algun dia ho faig amb el meu xicot, s'espanti o ja no li agradi.
Ajuda sisplau!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 21/11/2016 16:54

Hola!


De veritat creus que la teva parella està amb tu pel teu cos? De veritat penses que si et veu el cos deixaràs d'agradar-li? Tan poc confies en la vostra relació?

Les relacions de parella són situacions on dues persones voluntàriament decideixen estar juntes perquè s'agraden, s'atrauen, estan bé l'una amb l'altra, es diverteixen, es cuiden, es mimen, es perdonen... Ja t'asseguro que el teu xicot sap com és el teu cos i t'estima així! Confia en ell, confia en tu i disfruta d'aquesta relació. 


Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: