Logotip de Adolescents.cat
Love u
Love u
Any: 2002
Comarca: Berguedà
Data: 02/11/16 15:50
No se que fer...
Hola,
Als 7/8 anys, em vaig canviar d'escola i vaig fer amics nous. Erem molt pocs, aixi que a gairebé tots encara els conservo. Però ara que faig 3r d'Eso, tinc un problema amb una amiga de tota la vida i no se que fer...
El cas es que al començar l'institut, el més normal es que totes dues fessim amigues noves.
Fa poc, vam sortir de festa per primera vegada.
Com que hi vem anar amb tres amigues de la meva amiga, ella se0n va anar amb elles i a mi em va deixar sola tota la nit. Jo em vaig sentir fatal i vaig començar a veure alcohol. Tampoc es pel que vaig arribar a veure, ja que era conscient de tot el que feia, però no era capaç de controlar-me i queia pel terra. Ella gairebé no va veure res. Anava força bé.
Ara que hem tornat a classes, es flipava dien que havia vegut molt, que havia conegut a molts tius.....
I el que més ràbia m'ha fet, és que va dient que a mi, m'havia vingut algo mental molt raro, perquè no havia vegut res, que m'ho feia jo...
Osigui, em deixa tirada tota la nit, i després va parlant de mi sense saber com estava jo....
Que faig? Li dic alguna cosa? Deixo que segueixi explicant coses sobre mi que no sap?
Moltes gràcies!
Adeu.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/11/2016 11:55

Hola DuMoMo,


Aquesta acusació és molt greu. Per part teva potser et vas passar amb el consum d'alcohol, no creus? Entenc que et sentissi malament, però si t'hi fixes, tampoc et va ajudar prendre alcohol, oi?

Per altra banda, que una amiga parli així de tu no és gaire agradable.... Tu mateixa has de decidir què vols fer amb aquesta amistat. Si vols pots parlar amb ella i explicar-li com t'has sentit, però si necessites posar distància, tens tot el dret a estar enfadada. A ningú li agrada que expliquin mentides d'ell. 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: