Logotip de Adolescents.cat
Tani🌙
Tani🌙
Any: 2003
Comarca: Berguedà
Data: 01/11/16 22:01
El Meu Millor Amic m'ha fallat
Hola,
Hos explico, avui el meu Millor Amic s'ha quedat a dormir a casa meva, com fa sovin, però pel matí quan m'he llevat l'he pillat amb una ma tocan-me les tetes (per sota dels sostens) i amb l'altre tocan-me el cul i ficant-me un dit per el forat del cony (perdó per les formes) Al llevar-me m'he quedat amb xoc. I he fet com si no sabés res, m'he vestit i he marxat de l'habitació, però, estic molt confósa perquè el que ha fer ha set mentres jo dormia, aixó vol dir q el meu propi Millor Amic ha abusat del meu cos? Evidentment m'ha fallat i decepcionat. Però fins on de greu és aixó? Estic espantada. Que he de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 18/11/2016 11:41

Hola Tani, 


Doncs és una situació força greu! Aquest noi ha abusat de tu, del teu cos i de la teva confiança. Els abusos són situacions desagradables on una persona sobrepassa els límits de la intimitat de l'altra. Per molt que t'agradi una persona o que et sentis atreta per ella, no es pot permetre que utilitzin el nostre cos sense el nostre permís. Hauràs de marcar límits i posar distància amb aquest noi per evitar que es torni a repetir.

Una abraçada!

Laia Sala 


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: