Logotip de Adolescents.cat
Oxana
Oxana
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 01/11/16 20:08
Crec que me enamorat de la persona que em mentia.
Hola, soc l'Oxana
Fa uns dies el meu ex que es diu Alex em va dir que estava al hospital perquè sabia desmallat i jo estava molt nerviosa i plorant. El cas esque quant mu va dir em vaig donar compte de lo molt que l'estimava , ahir em va dir que lo del hospital era mentida i jo em vaig enfadar amb ell.
El cas esque avui em esta parlat per whats i jo li he dit que per una part estic enamorat de ell i pèr unaltre no i ell ma dit que tambe pero ma dit que no vol tornar amb mi perque te por a ferme mal.
Ultimament el trobo no se com diferent i no se si mestic enamorant de ell, jo vull estar al seu costa donar-li petons i abracarlo i agfarli la ma i tal, pero per unaltre banda no bull perque tinc por a que em mateixi unaltre vegada i em fagui mal, ell ma dit que ja no mentira mes pero jo ja no se si creu-remo.
Estic enamorada?
Que faig?
Estic feta un lio, ajuda siusplau.
Gracies guapos i guapas
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: