Logotip de Adolescents.cat
Luraa
Luraa
Any: 2002
Comarca: Vallès Oriental
Data: 01/11/16 19:05
No se que fer amb el meu temps lliure...
Hola adolescents,
Sóc una noia de 14 anys, i estic preocupada perquè no tinc cap afició concreta. Faig moltes activitats, tinc molts amics i em considero una persona feliç. Però veig a la gent que té pasions a les quals dedica tot el temps que pot, i els meus pares sempre em diuen que hauria de tenir-ne una, per així distreurem més i no perdre el temps mirant la tele o el mòbil. Però no aconsegueix-ho trobar-la. Ja se que potser encara sóc petita per saber-ho pero m'agradaria saber la vostra opinió.
Moltes gràcies!! Sóc la vostra fan número 1!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/11/2016 09:50

Hola1

Gràcies per escriure'ns!

T'expliquem! síq ue és cert que hi ha persones que descobreixen molt d'hora quina és la seva passió però no cal que et preocupis. Tu, com molt bé dius, potser encara no l'has trobat perquè ets molt jove o perquè encara no t'ha arribat el moment de trobar-la. I no cal que t'hi obsessionis perquè com més busquis, menys trobaràs. 

Senzillament, estigues pendent d'aquelles coses que t'agrada fer i que t'aporten felicitat... potser per aquí  hi ha la teva ofició... pero no tianguis presta...

Una abraçada!


--

eLena Crespi i Asensio
Instgram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: