Logotip de Adolescents.cat
.
.
Any: 2002
Comarca: Berguedà
Data: 27/10/16 16:47
Com estudiar millor??
Hola!!
Primer, moltes gràcies per ajudar sempre!
M'agradaria molt, ja què també sm fa falta i crec que a mta gent li interesa aques tema, es que si em podrieu Dr ripa per estudiar millor?? Jo ha faig resums i subrallats, i a vegades algunes tècniques de memorització, però això no em serveix ja que per el meu darrer examen em vaig passar dues setmanes estudiant amb els trucs anterors, i quan em van donar l'examdn, doncs Cosses que jo mavia estudoat, no menrrecirdava ni de la mitat.
Mtes grxaies redactores i redactors!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/11/2016 07:32

Hola!

Gràcies per utilitzar el consultori per explicar-nos la teva situació!

La millor manera per estudiar? nosaltres no la saben perquè no tenim prou dades sobre tu. Pero el que està lar és que memoritzar no et va bé i potser hauries de probar la manera d'entendre el que estàs estudiante. Has pronta de dir-ho en vez alta? AIxò, de vegas, també ajuda!

I si proves d'anar a algún bloc especialista en tècniques d'estudi? posiblemente val la pena fer la inversión si aprens com estudiar millor!

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: