Logotip de Adolescents.cat
anonimeta07
anonimeta07
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 26/10/16 19:37
tinc un problema i es el seu germà
Hola adolescents !

Ell es el meu problema , el germà de la meva millor amiga .
Se que sona clàssic , però no se com em pot atreure si només ens ens vist un parell de vegades i intercanviat un parell de missatges . El problema no es que m'agradi , el problema es com reaccionarà la meva amiga . Em sento malament a no explicar-li ja que ella m'ho explica tot .
Gràcies !
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 14:22

Hola anonimeta, 

Doncs si tots dos us agradeu i voleu tirar endavant la vostra relació... endavant!

La teva amiga ho entendrà! Explica-li des d'un principi, que no senti que fa molt temps que l'enganyes. Si vols introdueix el tema poc a poc, parla que t'agrada un noi, però que és el germà o el cosí d'una teva amiga i que no saps com s'ho prendrà... així podràs valorar quina resposta et dóna ella i prevenir la seva reacció. 

Però recorda, no esteu fent cap mal a ningú!

Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: