Logotip de Adolescents.cat
Chica Hollister
Chica Hollister
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 26/10/16 11:38
Rayada per un tio
Hola, mira jo estaba de lio amb un tio durant el mes de juliol, i nomes ens vam veure aquell mes ja que ell viu a Valladolid, i ara per whats cuan parlem esta molt borde, i jo m'estic pillant. Que he de fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 14:15

Hola Chica Hollister, 


De veritat t'estàs pillant d'una persona que et tracta així? Pensa bé en si t'estàs enamorant del noi que vas conèixer al mes de juliol o del noi que és ara. Entenc que el noi del mes de juliot et feia sentir bé, però has de pensar que és el mateix noi que ara és borde amb tu. 

Tu vols una relació amb una persona així? És un tema de dignitat. Si una persona ens agrada, no la tractem malament. I aquest és un principi que ha de prevaldre per sobre de tot, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: