Logotip de Adolescents.cat
Jo
Jo
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 25/10/16 22:10
desclaració per whatsapp, super urgent....
Un amic meu de classe ara mateix m'a dit pel whatsapp que li agrado i que voldria sortir amb mi. jo tinc sentiments confusus cap a ell, em mola, però no estic enamorada. li he dit que demà per la tarda li diré algu. ho estic passant fatal, ja que mai he sortit amb ningú, i m'estic morint de por. ell em pren molta attenció, i la meva millor amiga diu que si nó estic segura que li digui que no o que li demani una pausa per tenir mes temps per parlar amb ell i tot. no ser que dir-li, perquè per una part vull i per l'altre no. ho passo fatal i ell també. us soplico que me'l contesteu, ho necesito de veritat us ho agreiré oltissim, ara mareix un necesito.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 14:11

Hola!


perdona el retard! Què li vas contestar?

Veient els teus dubtes, potser necessitaves una mica més de temps per prendre la decisió i, sobretot per veure si realment t'agrada o no. Entenc que estiguessis nerviosa, no és una situació fàcil dir-li a una persona que no sents el mateix per ella, però és un gest de valentia i d'honestedat.

Ja ens diràs quina resposta li vas donar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: