Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 25/10/16 20:48
👅👅
Vull dedicar-me al món de l'espectacle i no sé com fer-ho. Que vull ser famosa vamos...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 14:09

Hola!


Ui.... hauràs de buscar la teva vocació. El fet de ser famosa "perquè sí" sense cap altra talent... és bastant efímer. Potser pots entrar en algun reality de la TV, però no t'assegura cap mena de futur. 

La millor manera de ser famosa és fent alguna cosa que t'apassioni! Si t'agradaria ser actriu, apunta't a l'institut del teatre, si vols ser cantant, apunta't a música, si vols ser escriptora, busca cursets d'escriptura!

Busca la teva vocació, el teu talent i veuràs que si fas allò que realment t'agrada no necessitaràs ser famosa, no necessitaràs les floretes dels altres, la teva autoestima no dependrà de la teva fama, perquè estaràs fent allò que t'apassiona, perquè ja seràs feliç. 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: