Logotip de Adolescents.cat
Olaquetal
Olaquetal
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 25/10/16 20:21
Relacio a distancia
Hola, vui saber si jo visquen a bcn i el meu "noviu" a andorra podriem arribar a algo ja que baixa cada dos semanas.
Gracies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 14:04

Hola!


Les relacions a distància sempre són una mica més complicades perquè no hi ha el contacte freqüent que té qualsevol altra relació. És important que les dues persones que formen la parella apostin per aquesta relació, que siguin sinceres l'una amb l'altra sobre les necessitats que tenen, que tinguin una estona per compartir cada dia o gairebé cada dia... 

En aquest tipus de relació, la parella s'ha de sentir que forma part de la vida de l'altra, encara que no hi sigui en cos present. Així que parleu-ne tranquil·lament tos dos, poseu els pros i contres sobre la taula i, sobretot, parleu de quina por teniu. Així podreu entendre com se sent l'altra i prevenir mals entesos. 


Si tots dos aposteu per aquesta relació, endavant!!

Una abraçada

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: