Logotip de Adolescents.cat
JayMüller
JayMüller
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 24/10/16 22:04
Nou institut, nous amors platonics. :(
Hola!
Fa un mes em vaig canviar a institut de la província per poder fer el batxillerat artístic. Els primers dies van estar molt bé vaig conèixer gent nova, vaig fer amics, vaig conèixer l'institut, va estar molt bé; no me'n penedia d'haver canviat d'institut.

Tenia una amiga del mateix poble que cursava 2n de batxillerat i vam parlar de anar al bus juntes. Desprès va venir una altre noia també de 2 de batxillerat que viva al poble veí.

Va passar una setmana i tot seguia igual fins que em va començar a agradar la noia del poble veí. (Sóc lesbiana i no u sap ningú, tinc 15 anys i crec que no estic preparada ja que, crec, que sóc massa petita per etiquetar-me com a "lesbiana" i potser si u dic ara, estic tancant portes).

Vaig pensar 2 setmanes en ella, no me la podia treure del cap, l'intentava veure per tot el institut:al entrar a classe, pels passadissos, per el pati... a final de classe era el millor moment del dia perquè podia parlar amb ella (bueno, no parlàvem gaire ja que parlava amb la meva amiga que van a la mateixa classe) però estava feliç al seu costat.

El problema és que fa uns dies li vaig fer una carta anònima expressant els meus sentiments, la va rebre i la va llegir. El dia següent estava molt nerviosa, ens vam creuar un cop pel passadís i notava... com un moment incòmode, sentia que sabia que la carta la havia escrita jo. Des de allò estic molt preocupada per si sap que sóc jo. Ara la veritat parlem menys que abans o si parlem es perquè jo li pregunto algo o... que començo jo las frases. I de moment no vull que la gent sàpiga que sóc lesbiana i pues estic cagada de que u vagi dient.

Sisplau ajudeu-me.
Gràcies per escoltar-me.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 14:01

Hola JayMüller, 


La veritat és que ets molt valenta! Tens molt clars els teus sentiments i has actuat coherentment amb ells. Segurament aquesta noia devia quedar una mica xocada amb la teva declaració. Dóna-li uns dies per veure si et dóna alguna resposta....

Per altra banda, si et sents més còmode, pots demanar-li que no en parli amb altres persones perquè és la teva intimitat. Segurament respectarà la teva decisió. 

Aquest és el joc de l'amor! 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: