Logotip de Adolescents.cat
Pol
Pol
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 24/10/16 11:26
Baralles a la colla
Hola doctora

Som una colla d'amics de Sant Hipòlit de Voltregà, i hem tingut un petit problema amb les nenes de la nostra colla. Ens estem distanciant amb les noies de la nostra colla..

Algun consell??????????
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 13:39

Hola Pol, 


No ens expliques què ha passat amb les noies de la colla. És possible que sigui un mal entès o que sigui una temporada de distanciament. Si realment teniu ganes de tornar a estar tots junts, perquè no munteu alguna sortida o algun sopar per retrobar-vos. Així elles també veuran que son importants per vosaltres i potser serà un bon moment per aclarir les coses ;)


Una abraçada osonenc!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: