Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 23/10/16 13:47
Això de l'adolescència comença a molar 😏
Ja em fet un pas, ell i jo. Fa un any no parlàvem però ara ja fins hi tot ens saludem amb dos petons quan ens veiem. Ja portem 1 mes del mateix pal. I a mi m'agradaria mes que féssim un pas i no dic una relació seria ni res. Però podríem començar ja a tontejar mes o quedar i passar bona estona junts. Ell i jo compartim moltes aficions i coincidim amb moltes coses. Som simples i senzills els dos. Jo se que li agrado, està una mica clar. Per això us demano que que puc fer perquè no ens quedem en aquesta fase tota la vida. Faig el primer pas jo? Li envio indirectes? Que puc fer? Moltes gràcies 😘
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 13:32

Hola anònima, 


No necessites la nostra ajuda! Estàs fent els passos de manera coherent i t'està sortint bé! Disfruta d'aquesta fase que és molt divertida ;) 

i si et ve de gust, pots començar a tirar alguna indirecte... a veure com reacciona...

Però sobretot, passa-t'ho bé!


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: