Logotip de Adolescents.cat
Laura
Laura
Any: 2000
Comarca: Andorra la Vella
Data: 23/10/16 11:51
AJUDA URGENT PER LA MEVA MILLOR AMIGA!!!!!!!!!!!!!!
Hola a tots guapos!
La meva millor amiga es volia liar amb un noi del poble. Ells dos s'enviaven cors, t'estimo i moltes coses romàntiques (la meva millor amiga m'ho ensenyava) però quan van quedar per liar-se el noi es va negar i li deia mocs i coses lletges, la meva millor amiga, no sabia el perquè lhi havia passat això i es va posar molt trista, i a mi també em posa trista que ella estigui trista.... què pot feeer amb aquell nen?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 13:29

Hola Laura, 


Davant una persona que et tracta així... L'única cosa que es pot fer és trencar aquesta relació, no creus? Tu realment vols que la teva amiga estigui penjada d'una persona que la tracta d'aquesta manera? Que li dóna aquests missatges contradictoris entre el que escriu i el cara a cara?

Hi ha coses que no es poden permetre i cadascú ha de posar el seu límit. És un tema de dignitat i per molt mal que faci, aquest noi no s'ha portat massa bé amb ella. 


Parleu-ne vosaltres dues i deixa que ella decideixi...


Una abraçada!

Laia Sala


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: