Logotip de Adolescents.cat
Anònim019
Anònim019
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 23/10/16 11:40
Em sento sola
Em sento sola, tinc una millor amiga espectacular i la valoro molt però tot i així no arribo a tenir una relació amb el 'grup' de nenes que ens ajuntem del poble..Els últims dies he estat millor amb elles, però igualment em sento diferent a elles. No arribo a saber si em volen al grup o "sobro". La meva millor amiga em diu que poc a poc em vaig integrant i que no faci cas al que dirán de mi, que si vull anar amb elles que vagi, i que si que em volen. però no estic segura del tot..
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 13:24

Hola anònima, 


Tu confies en la teva millor amiga, oi? Doncs fes-li cas! Si ella et diu que les altres et volen al grup, accepta-ho! No et busquis més problemes. Pensa que si tu ja hi vas amb la por a ser rebutjada, elles noten que tu no estàs còmode i la situació dins el grup es fa una mica més tensa. Actua de manera natural, intenta ser espontània i veuràs com mica en mica aniràs agafant confiança amb totes elles! ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: