Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 22/10/16 17:25
M'agrada un noi i m'agradaria parlar-li
Hola adolesceents,
bueno, des de fa unes sematnes m'està agradant un noi. Sóc una miqueta tímida i m'agradaria saber si seria més eficient obrir-li per instagram o dir-li algo en persona. Si li dic algo en persona, apart d'hola, quin tema podria parlar amb ell?
Moltes gràcies i un petó!!

<3
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 14/11/2016 12:59

Hola anònima,


Parlar cara a cara sempre és molt més efectiu! perquè a part de la conversa hi ha les mirades, els gestos, el somriure, les olors.... és una situació molt més rica i per tant, més agradable. Així que si t'atreveixes, endavant!!

Quins temes pots parlar? Doncs pots parlar de temes de l'institut, dels seus hobbies, de si practica algun esport, de sèries que t'agradin, que et recomani algun grup de música, dels plans que ha fet al cap de setmana... No t'atabalis per la conversa! Tu inicia algun tema i deixa que flueixi ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: