Logotip de Adolescents.cat
mariaa
mariaa
Any: 2003
Comarca: Selva
Data: 19/10/16 23:11
QUÈ ÉS EL QUE PASSA ENTRE NOSALTRES?!
Faig segon d'eso i acabo de començar en un institut nou i per tant sóc la nova. Al cole moltes tardes treballem per petits grups, s'en diu projecte. La primera tarda de cole ja teniem els grups fets i ja hi vam començar a treballari. Per mi tothom era nou menys una noia que ja coneixia i que estava al meu grup. Ens vam presentar i només a l'entrar per la porta veure'l primer cop ja el vaig fitxar i em vaig fixar amb ell, com amor a primera vista, per molt que no fos el meu tipus de noi... Ell estava en el meu grup de projecte... el vaig trobar simpàtic i poc a poc vam anar tontejant més i més fins el punt que nose que passa entre nosaltres, ja que quan la gent ens diu que fem bona parella ens posse vermells i no ens mirem com si no volguessim que l'altre veies que en el fons tamb´ho creiem, a més de que no paro de parlar d'ell a tothom i no el veig com un simple amic, ni la nostre relació es bassa en una amistat... encara que o el trobi atractiu o del meu tipus... ell no s'ha liat mai i de vegades hem parlat del tema pero diuque no ho pretéfer fins l'any que ve... peròmai se sap... També intenta possarme gelosa o ferme empipar una miqueta...
QUE REPRESENTA QUE SOM??QUE HAURIA DE FER EN QUALSEVOL CAS???
Gràcies, molts petons...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/11/2016 21:08

Hola Maria, 


Doncs potser cap dels dos sap què està passant... De moment sabem que esteu bé l'un amb l'altre i que us ho passeu bé junts, doncs disfruta d'aquesta sensació! No tinguis pressa per avançar i posar una etiqueta a aquesta sensació... Deixa que flueixi i a veure com evoluciona ;)


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: