Logotip de Adolescents.cat
Lauraa💔🔐
Lauraa💔🔐
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 19/10/16 07:30
Estic molt farta de tot. AJUDEU-ME!!😭
A veure, fa 2 o 3 setmanes que tontejaba amb un nen, que realment magrada, pero es veu que la meva cosina li ha ficat merda de mi i ara diu que necessita temps, per pensar, i ahir la meva cosina li va dir que lo que li habia dit era mentida perque realment era mentida. I bueno em va dir que no culpes a la meva cosina pero esque clar per no culparla si ha tingut la culpa. Bueno total que se li estaba acabant la bateria del i em va dir adeu que se li acababa. I llavors li vaig dir que el trobaba moltisim a faltar i que lestimo molt i que mobris dema. I ell em va dir que ja veuria el moment correcte per obrir-me. I avui es el meu sant i tinc por de que no em feliciti i que.a part vull estar be amb ell.

Espero que majudeu. Em farieu que un gran favor. Gracies i molts petons❤️
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/11/2016 19:35

Laura, gràcies per escriure'ns i per confiar en el consultori d'adolescents.cat.

Només et direm una cosa que és molt i molt important: has de valorar si val la pena etar pendent d'alga que potser no et valora suficientment. Quantes excuses pots acceptar? Quan algú t'estima, ho fa, senzillament. Està amb tu, no et deixa de costat, t'escriu, no passa de tu...

T'animem  que trobis algú que realment valgui la pena i que et valori!

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: