Logotip de Adolescents.cat
little dream
little dream
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 17/10/16 17:54
Vaig amb la gent correcte?
Des de fa un temps he canviat d'amics, en aquesta colla sóc la més petita i som molt poques noies (cosa que als meus pares no els hi agrada), ells són més liberals que jo, des que vaig amb ells, faig coses que si s'enteres me mare que les he fet no tornaria a sortir de casa. No sé si sóc jo que he canviat o que m'he deixat influir pels altres, jo només vull semblar igual que ells ja que són molt bons nois i se que hi seran pel que faci falta, però ahir em vaig adonar que no em reconec a mi mateixa, vam fer un "simpa" i els amos del bar són bona gent, el proper dia que obrin els hi anirem a pagar (ja que no vam pagar pq ens vam adonar que no portavem diners després d'haver demanat) no sé si són bons amics o no ja que sí em fan sentir bé, però de vegades faig coses que no vull fer quan vaig amb ells. Què creieu?
Ajuda sisplau.
Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/11/2016 19:29

Little Dream!

Gràcies per escriure'ns!

El que ens expliques és molt habitual. De vegades ens ajuntem amb persones i ens veiem influïts pel que fan els altres. Però és molt important que no facis res que no sigui del teu estilo i del que no et sentis orgullosa. Sempre és bo plantejar-nos si el que estem fent ho fem realment perquè volem o perquè ens estem deixant manipular (sense voler) pel nostre entorn.

T'animem a ser autèntica i a no fer res que vagi en contra dels teus principis!

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: