Logotip de Adolescents.cat
La LH
La LH
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 17/10/16 16:15
Teatre
Holaa perdona, se que aixo no es molt per una psicologa, pero sino no sabia com contactar b vosaltres. Faig teatre a Barcelona i enteoria avui tenia un casting, pero no he pogut anar al final. Jo vull anar a casting pk se que o faig be, i sino comenso a fer coses ara, despres putser sera massa tard. Se que hi ha coses mes importants que contestar pero si em poguesis dir com trobar castings (sense averme dapuntar a una agencia) maniria molt bee, gracies, i ojala contesteu!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/11/2016 19:04

Hola La LH!

Gràcies per escriure'ns!

Tens tota la raó quan dius que nosaltres no et podem respondre. No sabem com funcionen els càstings, per tant, no et podem ajudar.

Ens sap molt de greu!

Això sí... molta sort!!!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: