Logotip de Adolescents.cat
Carly
Carly
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 16/10/16 17:17
M'agrada un noi
Hola em dic Carla i m'agrada un noi, . El que passa és que no em fa n'hi cas quan l' hi dic de quedar, sempre posa alguna excusa. Però quan estic fent ballet no para de mirar-me com ho faig,no se que fer, i és que no puc treure-me'l del cap tot el rato penso en ell.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/11/2016 19:22

Hola Carla, 

Sembla que aquest noi t'està donant missatges contradictoris. Per una banda dius que no para de mirar-te, però per l'altra no mostra interès en quedar amb tu. Potser hauràs de proposar-li un últim cop i veure la seva reacció. Tu decideixes què fer després:

  • continuar "esperant" a veure si ell canvia i es decideix a quedar amb tu
  • començar a passar pàgina. 


Sé que és difícil, però a vegades el millor és avançar i buscar el millor per nosaltres. 


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: