Logotip de Adolescents.cat
cap
cap
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 16/10/16 13:23
Em vaig declarar i tot va cambiar
Hola, adolescents
Fa aproximadament dos setmanes vaig decidir declarar-me a el nen que m'agrada,som amics o ho vam ser....per així dir-ho, en fi, ell es un curs mes gran... El problema es que des de el dia de la meva declaració ell es distant i fred, no em parla... Ho pitjor es que ho ha dit als seus companys, a més que va dir coses conscientment o no molt doloroses per mi... Ajuda, perquè tot i que m'està deixant fatal estic pilladisima per ell...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/11/2016 19:13

Hola!


Entenc que estiguis decebuda, però la meva pregunta és: realment t'agrada una persona que et tracta així? Una persona que té aquest respecte pels altres?

Sembla que ell ja t'ha donat una resposta i, per molt dolorosa que sigui, hauràs de prendre una decisió:

  • continuar "esperant" que ell es mostri de nou més proper
  • començar a passar pàgina


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: