Logotip de Adolescents.cat
Ninja Tomboy
Ninja Tomboy
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 16/10/16 11:43
Ajuda: Enamorada de la meva amiga
Fa uns mesos, em vaig adonar de que m agradaven les noies, ja està parlat amb la meva mare i tal.... Aquest any he començat una activitat extraescolar, i quan vaig entrar el primer dia em vaig fer amiga d un parell de noies, ens vam intercanviar els números de telèfon, l endemà vam parlar per whatsapp, i em va començar a agradar una d elles.
No sé si dir li res o com dir li, perquè cada cop que la veig m agrada encara més, i no se que fer. Se que es difícil que li agradin les noies com a mi, pero potser amb alguna indirecta. De moment, el que estic fent es una mica de contacte físic, com tocar li el braç si li vull dir algo.... També veig que li agrada estar amb mi, perquè la faig riure, quan estic a prop d ella no puc parar de somriure i llavors ella també riu o amb algun acudit..... Sempre que els meus ulls l estan mirant es posa nerviosa i riu, mirant me també a mi als ulls, pero no mes de 3 segons. No se si li hauria de dir res, perquè l amistat que tenim ara es molt bonica, per a mi potser estaria millor algo mes, pero, lo únic que vull es que amb mi pugui estar còmoda i mostrant me el seu dolç somriure cada cop que em mira, no hi ha res millor que el seu somriure. Per això, no se si explicar li, perquè no vull que quan em miri ja no em mostri el seu somriure, o que fins i tot no m accepti o algo així, vull que segueixi sent natural amb mi, i que no estigui incomoda. Em podríeu ajudar??
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/11/2016 19:11

Hola!

Doncs primer de tot has de decidir si vols explicar-li els teus sentiments o no. Si decideixes parlar amb ella, continua amb les indirectes, busca una mica de joc i fixa't en com reacciona, si et segueix el joc, si es posa nerviosa, si ella també et tira alguna indirecta.... Potser així et donarà més força per fer un pas més i declarar-te. No tinguis pressa i fes-ho quan tu et sentis segura, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: