Logotip de Adolescents.cat
unanoiaambproblemas
unanoiaambproblemas
Any: 2002
Comarca: Alcalat
Data: 15/10/16 18:53
m'agrada?
hola, veuras nose si m'agrada un noi nomes se que cada nit penso amb ell. te la meva edat, i va al la meva classe no parlem per whats pero ens piquem mutuament de broma.
l'altr dia em va dir algu i jo vaig fer que m'ha molestava i ell ve correns m'abraçar-me pero estava darrera i jo em vaig sorprendre, em va dir que era broma, i aixo no m'importava sino "l'abraçada" em vaig queda amb una cara de wtf?!. Tampoc se si li caic be o si sent algu per mi, pero estic tope de cunfosa.
A més sóc massa timida i no matrebeixo a dir-li....
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/11/2016 18:40

Hola! Com estàs?

Moltíssimes gràcies per confiar en nosaltres i fer-nos arribar la teva consulta.

Nosaltres tampoc sabem què vol o què sent ell però sí que et podem demandar que tu et focalitzis amb el que sents tu. Si realment t'agrada... segurament hauràs de tenir una mica de paciència i deixar que les coses es vagin definint. Això sí, tu pots fer tot el que vulguis per intentar estar més al seu costat: parlar amb ell, intentar parlar amb ell per whats o per altres vies... anar aprofundint més en l'amistat però tenint clares les teves intencions...

Molt a sort!

Una abraçada!

--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: