Logotip de Adolescents.cat
Dream
Dream
Any: 2000
Comarca: Alt Camp
Data: 15/10/16 12:06
Ajuda URGENT!!
Hola adolescents.cat, necessito la vostra ajuda urgent porfas. El cas es que la setmana passada vaig conèixer a un noi a través del mòbil gràcies a que és un amic de la meva amiga (no se si m'he explicat bé). No ens hem vist mai i ens volem veure com més aviat millor. El problema es que no vull que la meva família sàpiga que quedo amb un noi, ja que, no he quedat mai amb un. Algun dia els hi diré però no la primera vegada. No se com fer-ho perquè la meva família volen veure la persona abans de marxar ells. Sabeu alguna manera per poder quedar amb ell. Se que estic demanant que m'ajudeu a mentir i això no està bé però no he mentit ami als meus pares i a més els hi vull dir, però no ara.
PD: Vaig fer una consulta fa una mica i encara l'espero.
Moltes gràcies guapos, sou els millors
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/11/2016 18:35

Hola Dream!

Gràcies per explicar-nos la teva situació! i, com tu dius, mentir no està bé, però també tens dret a comentar a quedar amb nois sense dir exactament tot el que fas als teus pares. La teva intimitat és teva.

I si quedes amb una amiga i, llavors, també quedes amb aquest noi? però que la teva amiga i que algú més sàpiga que has quedar amb ell. D'acord?


--

Elena Crespi i Asensio
Instagram: @elenacrespi81

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: