Logotip de Adolescents.cat
carpediem
carpediem
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 14/10/16 20:06
M'HE PILLAT PEL MATEIX NOI QUE LA MEVA MILLOR AMIGA!!!!!!!!!
Doncs bé...
Una molt bona amiga meva estava molt pillada per un amic seu. Un dia, farà cosa d'un any, me'l va presentar, però des d'aquell dia que ell es va fixar en mi. Va anar passant el temps i ens seguiem veient els tres, el fet és que a mi ell també m'agradava. Un dia ell es va llençar, però jo el vaig apartar i li vaig explicar que no podia ser, perquè no li volia fer això a la meva amiga. Ella em seguia parlant d'ell, però ella o no se'n adonava o ho feia veure que ell a ella la volia només com amiga.
Fa un mes ell i jo ens vam veure i va tornar a passar el mateix... però aquesta vegada jo no em vaig apartar. Hem estat parlant, però no ens hem tornat a veure. Encara no li he dit a la meva amiga i em sento malament! Però ell a mi m'agrada molt! Ara la meva amiga diu que ja no vol res amb ell... no sé si hauria de d'explicar-li el que ha passat o no...? Que faríeu vosaltres?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/11/2016 19:06

Hola Carpediem, 


Els triangles amorosos són complicats, perquè sempre surt algú perjudicat. És cert que no podem obligar ningú a enamorar-se de nosaltres i si ha sorgit interès mutu entre vosaltres dos.... és la màgia de l'atracció!

La reacció de la teva amiga no la podem conèixer ni tampoc controlar. Si tu sents que vols parlar-ne amb ella, endavant! Sigues sincera i parla dels teus sentiments, de com ha evolucionat tot i de com t'has sentit.  


Una abraçada!

Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: