Logotip de Adolescents.cat
bells 23
bells 23
Any: 1995
Comarca: Urgell
Data: 14/10/16 17:37
No et preguntis que pot fer el estat per tu , sinò que pots fer tu per l'estat
Hola , sòc l'Anna , bé m'agradaría i hem faría molta il.lussió que publiquessiu aquest comentari ( teniu el meu permís) crec que podría obrir els ulls de molta gent
EL teu Crist és jueu
El teu cotxe és japonès
La teva pizza és italiana
La teva democràcia és grega
El teu cafè és brasiler
Les teves vacances són marroquines
La teva numeració és aràbiga
Les teves lletres són llatines …
I goses dir
que el teu veí és estranger

Crec que mai podré oblidar la publicació que va fer el meu amic Andreas a facebook. Sempre va atabalat amunt, avall , avall i amunt i en diverses llengües ... però quan troba temps pública i / o comparteix coses que et fan reflexionar. Fa poc, vaig veure una publicació que mostrava un llarg llistat de polítics que es declaraven racistes . Noms per donar i per vendre. Veure aquella llista no hem va agradar gens . No obstant , m’ha fet pensar.
Aquella llista , Andreas és totalment insignificant. En primer lloc , hi ha molta gent que només busca cridar l’atenció i que farà qualsevol cosa per veure el seu nom en qualsevol lloc. Segurament , aquesta llista és massa curta ,ja que per desgràcia, de gent dolenta al món n’hi ha molta i finalment, el que importa no són els moms, sinó el fet de que al món existeix el racisme.
No és pas cosa nova , de fet, sempre ha existit. L’home és un ésser lliure i amb tots els avantatges i inconvenients que això comporta també és lliure de ser racista . Les preguntes i reflexions són sovint les mateixes, Andreas que podem fer per canviar les coses , perquè hi ha racisme , que si organitzacions etc , però més important és el que fa cadascú de nosaltres, que més dona una llista de noms etc l’important no són els altres, sinó el que saps tu de tu mateix. Tu saps que no ets racista. Hi ha gent que ho és? Si, però també n’hi ha molta que no ho és. Estic segura de que n’hi ha tanta que no caben en una llista , Andreas. Jo no sé si el món pot canviar o no i no sols depèn de mi que canvi o no . A més a més a mi no m’agrada gaire la expressió canviar el món és el que és. El podem millorar, jo lluito per a que els meus alumnes s’aprenguin a tolerar els uns als altres , intento fomentar el respecte i no tolero la discriminació, estic segura de que tu també ho fas. Si eduquem a les noves generacions vers la tolerància i respecte ja tenim molt de guanyat. Qui sap? Andreas , potser el dia de demà els nostres alumnes, faran que aquesta llista sols sigui un record amarg .
Stor kram ,
Anna
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/11/2016 19:01

Gràcies per la teva reflexió Anna!

En aquesta societat és molt necessari ser crítics i buscar el pensament propi. Segueix així!!


Laia Sala

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: