Logotip de Adolescents.cat
C16
C16
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 13/10/16 20:03
Un regal
Benvolguts
Vaig enviar un correu a l'e-mail que doneu però no em vau contestar, vaig suposar que potser ja no el feieu servir gaire, sigui com sigui provo per aquí.
S'acosta el quinzè aniversari de la meva millor amiga, ambues som àvides lectores i fans d'adolescents.cat. Se'm va acudir una idea per sorprendrela d'una manera una mica més original. Em demano si seria possible que escrigués una mena de carta per a ella i es publiqués com a noticia amb aquelles imatges que es mouen que són tant genials. Normalment mira de deixar les cartes per a llegir " més tard " i se les oblida i potser d'aquesta manera no passaria desapercebuda per a ella i crearia un impacte especial.
Se que és molt demanar i tindreu raons lògiques si no és possible, però els impossibles no m'agraden i sóc curiosa per naturalesa.

Us mereixeu una carta sencera exclusivament dedicada al vostre equip, però ja que escric per altres motius afeigeixo el d'agrair-vos. Perquè crec que ens fa millors a tots de reconeixer i ser reconeguts per mèrits. I vosaltres els teniu. Feu una feina excepcional no només proporcionant informació molt interessant i actual a tots els joves sinó creant noticies curioses i altres propostes d'allò més interessantts que sempre ens fan reflexionar d'alguna manera. També ajudeu diariament a un munt de persones que us necessiten al consultori. Jo no he fet mai cap consulta, però n'he llegit moltes que també m'han ajudat i és molt noble fer tota aquesta feina. Milloreu la societat. És així tot i que sembli quelcom massa gran vosaltres ho aconseguiu.
Podrieu fer una enquesta però crec que hi moltissimes raons genials per obrir cada dia el portal d'adolescents... Per estar informat del que passa, per estar-ne d'allò que ningú més informa, informar-se de concursos que no s'anuncien enlloc i poder participar en alguns exclusius i moltinteressants. Per compartir opinions sobre tendències i per descobrir històries contemporànies que ens fan pensar. Per riure i somriure i pensar, per emocionar-se i tenir més cultura. Buff potser no acabaria mai...En resum: GRÀCIES feu aquesta societat feixuga i egoista quelcom més transparent i de tots
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/11/2016 18:10

Hola!


En nom de tot l'equip del consultori, moltíssimes gràcies per escriure'ns i per les teves paraules, ens animen molt a continuar treballant!

L'equip del consultori només podem publicar les cartes dins aquest apartat com una consulta. La manera d'aconseguir que la publiquin és enviar-la a la redacció a través del correu que dius: carta@adolescents.cat


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: